Have med granitskærver

Granitskærver er små stykker af granit, der er blevet udvundet i forskellige bjergkæder i forskellige lande. I dag kan man få granitskærver i mange forskellige farver, hvorfor denne type granit af kommet i danskernes søgelys de seneste år, der bruger til alt lige fra havestier, bede og indkørsler, hvor granitten ligger som overflade.

Hvor meget granitskærv skal der indkøbes?

Det kan være svært at bedømme, hvor meget granitskærv, der skal bruges til dit projekt, hvorfor en mulighed er at dele haven op i dele, hvor du så kan udregne arealet af disse, hvorefter du slutteligt kan addere det hele.

I forhold til hvor tykt et lag granitskærver du skal lægge, er der ikke et klart svar, men det afhænger både af dine personlige præference og hvilken type af granitskærver, der vælges. Hvis der vælges større stykker granitskærver, skal der lægges et større lag for at sikre, at underlaget ikke kan ses. En anden fordel ved at have et tæt lag af granit udover, at det er flot, er, at sollyset ikke kan træge igennem granitlaget, hvorfor ukrudtvæksten herved begrænses.

Kontakt en anlægsgartner

Hvis du er interesseret i at få lagt granitskærver i din have, så kontakt en anlægsgartner, der kan hjælpe dig med opgaven. Stendal anlægs & haveservice er en anlægsgartner ved Kalundborg, der er dygtig og kan hjælpe dig en opgave som denne.