Hvad er tunge øjenlåg

Slip af ved generne ved tunge øjenlåg 

Hvad er tunge øjenlåg? 

Tunge øjenløg kan give gener. De opstår oftest pga. et overskud af hud, som f.eks. kan tynge og hænge ned og trykke på øjenvipperne. Det kan også få dig til at se trættere ud, end du egentlig er, og kan påvirke livskvaliteten helt generelt. Øjenlågsoperation har dog gjort det muligt at slippe af med de gener, der kan være, og der er endda flere forskellige områder, som kan behandles. Det er muligt at få en gratis forundersøgelse, sådan at alle dine behov undersøges nærmere inden en evt. operation.   

Hvordan foregår operationen? 

Generne kan opstå på flere forskellige måder, såsom ved: tunge øjenlågtunge øjenbryn og poser under øjnene. I nogle sjældne tilfælde fjernes fedt, men ellers fjernes det overskydende hud som regel ved operationen af tunge øjenlåg med en skalpel – der efterlades ikke et synligt ar. Der er sjældent bivirkninger ved operationen, den er helt smertefri og varer ca. 30 minutter, hvor begge øjenlåg opereres samme dag. Øjenlågsoperation er altså det mest hyppige kosmetiske indgreb, som har en stor effekt på udseendet: fra et træt udseende til frisk og ungdommelig, og ja, selv anvendelsen af makeup bliver nemmere! 

Den sikre metode 

Operation af tunge øjenlåg er altså en sikker metode at slippe ved generne, som ofte også kan hjælpe på udsynet. Derudover kan operationen fjerne evt. hovedpiner og træthed, og også irriteret hud og eksem, der kan opstå i hudfolderne, forsvinder. Prisen for begge operationen på begge øjenlåg er 8.900 kr., og eller 5.400 kr. for én enkelt side. Hvis du gerne vil slippe af ved generne ved tunge øjenlåg, så er en øjenlågsoperation den sikreste og hyppigste metode, der garanterer synlige, effektive resultater, hvor du bliver hjulpet hele vejen igennem fra start til slut af de mest kompetente speciallæger!