Erhvervsflytning i forskellige størrelser

De fleste erhvervsflytninger indebærer en hel del variation. Mange gange er der kontormøbler i forskellige størrelser og genstande med forskellig skrøbelighed, hvilket alt sammen resulterer i, at det kræver forskellige kompetencer at flytte en virksomhed. Der er især et område hvor det ikke er så simpelt som blot at gribe fat og løfte – nemlig de såkaldte tungløft. Det er trods alt sjældent kontorplanterne eller dørmåtten som skaber nervøsitet ved flytningen – de store reoler kan derimod danne grundlag for bekymringer.

Tungløft kan være farligt for både omgivelser og ryg

Nogle møbler kan løftes på egen hånd, men der er også objekter hvor man er nødt til at være flere til at tage fat i hver sin ende. Og disse genstande er bestemt ikke til at spøge med. Deres høje vægt gør dem ofte skrøbelige, da de falder hårdere hvis man skulle tabe dem. Ved forkert håndtering vil tungløft også kunne gøre skade på omgivelserne, da vægten vil kunne smadre mindre stabile ting som f.eks. gipsvægge.

Værst af alt kan forkert håndtering af tungløft gøre skade på dig. Ryggen kan lide store konsekvenser ved et forkert løft, og disse konsekvenser kan meget vel være langvarige. Nok er flytning af virksomheden vigtig, men det nytter ikke noget hvis den hjemsender dig i 14 dage bagefter.

Hvis du vil være sikker på, at sikkerheden er helt i top når der skal løftes tungt, kan du med fordel overveje at hyre et professionelt flyttefirma til at hjælpe med erhvervsflytningen.

Flyttefirmaer har styr på sikkerheden ved tungløft

Et professionelt flyttefirma har helt og aldeles styr på sikkerheden. De har erfaring med tungløft af specialopgaver og ved dermed præcis hvordan pengeskabet eller klaveret skal flyttes, så hverken materiel eller mennesker tager skade. De har udstyr til at flytte selv de tungeste objekter, og hjælper med både nedpakning, transport og udpakning. På den måde er du sikret en effektiv og gnidningsfri erhvervsflytning med sikkerheden i top, så din virksomhed hurtigt og sikkert kan komme på plads i de nye rammer.